Szczegółowe instrukcje na temat laminowania jedwabnych włosów za pomocą zestawu Constant Delight

Dzisiaj laminowanie włosów jest bardzo popularną procedurą, która jest przeprowadzana zarówno w salonie kosmetycznym, jak iw domu. Laminowanie znacznie poprawia wygląd włosów, a także ma działanie terapeutyczne. Po zabiegu loki stają się gładkie, elastyczne, błyszczące i miękkie..

Laminowanie włosów stała zachwyt Kompleks Constant Delight do owijania gorących włosów jedwabiem odnosi się do bio-laminacji. Ta procedura zapewnia estetykę, która intensywnie odbudowuje włosy i wygładza ich strukturę..

Laminowanie włosów za pomocą zestawu do ciągłego rozkoszy jest dość proste do wykonania, odpowiednie do przeprowadzenia procedury w domu.

Plusy korzystania z Constant Delight

  • Intensywne odżywianie pasm.
  • Loki stają się mocniejsze, gładsze i nawilżone.
  • Kompleks przywraca strukturę włosów.
  • Chroni przed zewnętrznymi czynnikami drażniącymi i promieniami ultrafioletowymi.

Wady

  1. Wysoki koszt procedury w kabinie.
  2. Po bio-laminowaniu konieczne jest użycie specjalnych szamponów i balsamów o naturalnym składzie bez siarczanów i parabenów.

Ustaw kompozycję

Kompleks ten obejmuje następujące produkty do laminowania jedwabnych włosów:

  • Szampon SPA z drobinkami jedwabiu do włosów zniszczonych i słabych, który delikatnie oczyszcza pasma, zapewnia pełne nawilżenie i przygotowuje loki do procedury laminowania.
  • Gorąca faza. Silk Hot Wrap do włosów zniszczonych i słabych.
  • Zimna faza. Serum SPA do masażu skóry głowy i włosów z ekstraktem z magnolii.
  • Ostatni etap. Jedwabne kropelki.

Jak to działa?

  • Głównym aktywnym składnikiem tego kompleksu jest naturalny płynny jedwab, który jest w stanie zatrzymać 7 razy więcej wilgoci niż inne substancje, co daje niesamowity efekt nawilżający.
  • Białka jedwabiu ujawniają łuski keratynowe i promują przenikanie aktywnych składników funduszy do głębi struktury pasm, zapewniając w ten sposób intensywne nawilżenie.
  • Wyciąg z magnolii, który jest częścią serum do masażu, tonizuje skórę, poprawia krążenie krwi, przyspiesza wzrost i wzmacnia loki.
  • Jedwabne kropelki łączą płatki i wygładzają strukturę włosów.
  • Po kilku seriach owinięcia gorącym jedwabiem problem rozdwojonych końców znika. Jedwab owija każde włosy niewidocznym filmem ochronnym, wygładza strukturę, zamyka łuski i zatrzymuje wilgoć. Włosy stają się lśniące i jedwabiste.

Instrukcja użycia

  1. Przede wszystkim powinieneś przygotować włosy. Konieczne jest dokładne umycie loków szamponami z zestawu, a następnie delikatnie osusz włosy ręcznikiem.
  2. Następnym krokiem jest faza gorąca. Podziel całą głowę włosów na 5-7 stref. Następnie, oddzielając małe pasma, nałóż kompozycję na całą długość włosów, odchodząc od nasady 2 cm, Przybliżone zużycie produktu na włosy średniej długości wynosi 30 ml. Pozostaw na 7 minut. W tym czasie kilkakrotnie przeczesz loki. Następnie spłucz pasma pod bieżącą wodą. Przetrzyj włosy ręcznikiem.
  3. Następnie faza zimna. Nałóż niewielką ilość serum do masażu SPA na skórę głowy i loki na całej długości. Delikatnie wmasuj w pasma i w skórę. Po 2-4 minutach przeczesać i spłukać wodą. Ręcznik suche włosy.
  4. Ostatni etap. Rozetrzyj kilka kropel jedwabiu na dłoniach, a następnie nałóż na końcówki włosów, równomiernie rozprowadzając i pocierając produkt. Nie spłukiwać. Następnie wykonaj stylizację, a następnie nałóż kolejne 1-2 krople na wysuszone loki.
  • Po zabiegu zaleca się, aby nie myć włosów przez 2 dni, aby wynik był stały.
  • Podczas wykonywania owinięcia gorącymi włosami w żadnym wypadku nie owijaj ani nie podgrzewaj włosów.
  • Unikać kontaktu ze skórą. Procedurę zaleca się wykonać w koszulce.
  • Nie można przeprowadzić laminowania tego samego dnia z barwieniem. Włosy można farbować dzień przed zabiegiem lub można je farbować 10 dni po owinięciu na gorąco.

Efekt procedury

Po przeprowadzeniu procedury bio-laminowania za pomocą kompleksu ciągłego zachwytu włosy zyskują dodatkową objętość i zadbany wygląd. Loki stają się miękkie, błyszczące i jedwabiste. Produkt ma również działanie ochronne przed zagrożeniami stylizacyjnymi i środowiskowymi..

Zabieg pozwala farbowanym włosom dłużej zachować bogaty kolor. Efekt po owinięciu gorącym jedwabiem włosów trwa około 3-4 tygodni. Tę procedurę najlepiej wykonywać raz w miesiącu. Konieczne jest, aby dać odpocząć włosom, ponieważ ciągła obecność na nich filmu może zakłócić równowagę wodną pasm. Zestaw do laminowania włosów wystarcza na około 12-15 procedur owijania pasm o średniej długości.

Przeciwwskazaniem do stosowania tego narzędzia jest indywidualna nietolerancja składników kompozycji, a także skłonność do reakcji alergicznych.

Wideo

Obejrzyj wideo z laminowaniem włosów krok po kroku za pomocą narzędzi Constant Delight:

Wniosek

Dzięki owinięciu włosów jedwabiem na gorąco loki zyskują zdrowy, zadbany wygląd. Aby przedłużyć efekt po zabiegu, należy używać miękkich szamponów bez siarczanów i parabenów, a także stosować maskę z jedwabiem „Constant Delight” 1-2 razy w tygodniu, a następnie włosy będą wyglądać jak na okładce magazynu.

Różne przydatne rzeczy :) №8 Laminowanie jedwabiem przy pomocy Constant Delight.

Kogo obchodzą poprzednie przydatne rzeczy w odpowiedniej sekcji mojego dziennika :)

Kolejna próbka laminowania w domu, a teraz jest CONSTANT DELIGHT - pielęgnacja włosów jedwabiem.

Natychmiast orientuję się na cenę, wszystkie butelki wyjdą za około 1000-1200. Kupiłem tylko gorący krok 1 + krok 2. Nie było nic innego i używam zwykłego szamponu, ale bez silikonu. 2 najważniejsze butelki z rękawiczkami kosztowały mnie około 500 rubli. Ogólnie niedrogie. Zużycie jest niewielkie, można kupić u przyjaciela, wystarczy kilka razy. Zaleca się wykonywanie tej procedury raz na 1 miesiąc i utrzymanie wyniku za pomocą maski z tej serii..

Możesz przeczytać więcej recenzji tutaj: irecommend.ru/content/goryachee-obertyvanie-dlya-volos-laminirovanie-constant-delight-goryachee-obertyvanie-shelko

Zrobiłem tę procedurę dla siebie i mojego przyjaciela, więc odnośnie wyników.

1. Moje włosy są suche i porowate, maska ​​nadała im trochę blasku, miękkości, lekko usunęła puch, ale nie całkowicie wygładziła włosy (nie jestem zdenerwowana, brazylijski prąd prostowania pomoże mi chodzić), nie zmyłem go za pierwszym razem :) Lubiłem Kiinę bardziej, ponieważ włosy tutaj są w jakiś sposób bardziej miękkie, bardziej posłuszne. Jest też plus, że włosy nie są tak brudne, kiedy robisz z nimi jakąś maskę :) Chodzę od 3 dni :) chociaż myłem mydło co drugi dzień.

Przeczytałem recenzję fryzjera o airekomeded, która mówi, że tak naprawdę na porowatych włosach wynik może nie być zauważalny natychmiast i nie raz.

2. Włosy dziewczyny są bliższe normalnym, nieco zdezorientowane, puszyste u góry, nie idealnie gładkie. Tutaj na jej włosach bardziej podobał mi się wynik. Był bardzo zauważalny połysk, po stylizacji włosy ogólnie wyglądały bardzo fajnie i pięknie, proste, lśniące, miękkie i naprawdę jak jedwab :) Jakby właśnie opuściły salon :)

Podsumowując: Radzę spróbować - tak, aby wtrącić się z mamą, dziewczyną, siostrą i testem.

Technologia jest dobrze opisana tutaj: karamel-shop.ru/pages/laminirovanie-volos-instrukciya-constant-delight.html

Cóż, wystające włosy :( musisz pomóc kampanii z ciekłymi kryształami, jeszcze jej nie kupiłem, ale w kolejce.

Nawiasem mówiąc, chciałem również napisać o serum nawilżającym od Kapus.

Podobało mi się serum, nie jest lepkie, lekkie, nie trzeba spryskiwać korzeni, tylko na długość, a potem nie tłuste, włosy łatwo się rozczesują. Rzecz jest fajna, kupowałem i używam jej ciągle, porzuciłem wszystkie inne spraye i ochronę termiczną.

Laminowanie włosów Instrukcja Constant Delight

Laminowanie włosów to jedna z najpopularniejszych i najskuteczniejszych procedur oferowanych w salonach kosmetycznych..
Jest to szybka, wygodna i wolna od nagrzewania procedura łącząca efekt estetyczny i terapeutyczny..

Podstawą laminowania jest naturalny jedwab, którego składniki są w stanie zatrzymać 7 razy więcej wilgoci niż jakikolwiek inny produkt, co oznacza, że ​​ma niesamowite właściwości nawilżające.
Dlatego jedwab stał się głównym aktywnym składnikiem linii osłabionych i zniszczonych włosów - laminowanie.

Krok 1. PRZYGOTOWANIE WŁOSÓW.

Dokładnie umyj włosy szamponem Constant Delight SPA z proteinami jedwabiu:
nałożyć, spienić, pozostawić na 2 minuty, spłukać.
Powtórzyć w razie potrzeby..
Usuń nadmiar wilgoci z włosów.

Krok 2. GORĄCA FAZA.
Nałóż Constant Delight Hot Wrap z jedwabnymi białkami (około 30 ml przepływu na 20-25 cm włosach).
Nakładaj z rzędu, rozprowadzając równomiernie na całej długości.
Pozostaw na 7 minut.
Przeczesuj zamki kilka razy w czasie ekspozycji.!
Następnie dokładnie spłucz, wytrzyj włosy ręcznikiem, aby usunąć nadmiar wilgoci.

Krok 3. FAZA ZIMNA.
Nałóż Serum do masażu Constant Delight SPA z ekstraktem z magnolii na skórę głowy i cały arkusz włosów od nasady aż po same końce.
Wcieraj we włosy i skórę.
Pozostaw na 2 minuty.
Dokładnie rozczesz, a następnie spłucz.
Przetrzyj włosy ręcznikiem, aby usunąć nadmiar wilgoci.

Krok 4. ŻEL LAMINACYJNY.
Nałóż żel do laminowania Constant Delight SPA na mokre włosy za pomocą pędzla i rozprowadź równomiernie na włosach.

Uwaga!
W przeciwieństwie do kroku 2 i 3 żel do laminowania (krok 4) nie zmywa włosów.
Po aplikacji możesz zacząć układać włosy za pomocą szczotkowania i suszarki do włosów..

Krok 5. ETAP KOŃCOWY.
Wetrzyj w dłonie 2-3 krople jedwabiu, nałóż na końcówki włosów, równomiernie rozprowadzając i pocierając produkt.
Nie spłukiwać.
Rozpocznij stylizację, nakładając kolejną kroplę jedwabiu na końce już wysuszonych włosów.

PO LAMINACJI WŁOSÓW.
Aby utrzymać efekt laminowania, zalecamy stosowanie maski Constant Delight raz w tygodniu w celu utrzymania opieki SPA w jedwabnym salonie.
Nakładaj na czyste, wysuszone ręcznikiem włosy, pozostaw na 10 minut na ekspozycję, dokładnie spłucz.
Ponadto, jako codzienną pielęgnację, możesz użyć Silk Drops - nieusuwalnej pielęgnacji, aby chronić końce przed przekrojem.

Zwracamy szczególną uwagę na następujące komentarze:
• Podczas laminowania jedwabiem nie zakrywaj włosów folią i nie ogrzewaj!
• Laminowanie można wykonać następnego dnia po barwieniu. Pewnego dnia z barwieniem procedury nie można łączyć!
• Po procedurze laminowania - owijanie na gorąco jedwabiem, włosy można farbować po 10 dniach.
• Zalecamy wykonywanie tej procedury nie częściej niż 1 raz w miesiącu.
• Jeden zestaw laminacji wystarcza do wykonania 12-15 procedur owijania włosów średniej długości.

Constant Delight - włoskie profesjonalne kosmetyki do włosów.

Re: Constant Delight - włoskie kosmetyki do włosów

Constant Delight »29 marca 2016 09:43

Naprawdę podobała mi się procedura laminowania SPA. Owijanie na gorąco jedwabiem w celu uszkodzenia. i słabe włosy.
W przypadku cienkich włosów uzyskuje się bardzo dobry wynik. Ogólnie jest to doskonała procedura profesjonalnej opieki domowej. Leczy i przywraca włosy oraz niesamowity połysk! I co ważne - w dobrej cenie, w porównaniu do cen oferowanych w kabinie. Laminowanie zaleca się wykonywać raz w miesiącu, nie częściej. A jeśli włosy są w dobrym stanie, to raz na 6-7 tygodni, aby utrzymać efekt.
W przypadku kompleksowej opieki zaleca się zakup całego zestawu do laminowania, co pomoże osiągnąć maksymalny efekt..
Postępuj zgodnie z instrukcjami - rękawiczki są wymagane! To jest pierwszy.
A po drugie - nakłada się go tylko na włosy, a nie na skórę głowy! Wskazane jest również zakrycie ramion, aby nie zabrudzić ubrania, a krople nie dostaną się na skórę rąk lub ramion i szyi. Wszystko musi być wykonane jasno i terminowo, aby uzyskać zadeklarowany wynik.

Re: Constant Delight - włoskie kosmetyki do włosów

Romans ”29 marca 2016 23:06

Re: Constant Delight - włoskie kosmetyki do włosów

KatyushaMilaya »08 kwietnia 2016 14:50

Re: Constant Delight - włoskie kosmetyki do włosów

Christy »29 kwietnia 2016 01:27

Re: Constant Delight - włoskie kosmetyki do włosów

Szczęście ”29 kwietnia 2016, 19:18

Re: Constant Delight - włoskie kosmetyki do włosów

yashinana »14 maja 2016 19:38

Re: Constant Delight - włoskie kosmetyki do włosów

Christy ”30 maja 2016 00:19

Re: Constant Delight - włoskie kosmetyki do włosów

Tatiesha »30 maja 2016 00:30

Re: Constant Delight - włoskie kosmetyki do włosów

Tatjana0969 »03 czerwca 2016, 11:35

Re: Constant Delight - włoskie kosmetyki do włosów

piosenka »25 lipca 2016 07:46

m Constant Delight recenzje fryzjerów

Zacytować
Lysenola napisała: Cześć. Kupiony do testowania laminowania na gorąco Constant Delight:
myte włosy specjalne. szampon, nakładany grzebieniem na mokre włosy, niczego nie podgrzewał, dokładnie 7 minut, nie pocierał (ogólnie, jak w technologii), odstawał czas, zmywał i. włosy są jak PACLE. Suchy suchy. Powiedz mi, co może być przyczyną! istnieje podejrzenie, że podróbka, choć zabrali towary od przedstawicieli Constant.

Po pierwsze, konieczne jest nakładanie nie za pomocą grzebienia, ale pędzlem, a po drugie, po fazie gorącej zimno powinno minąć, tj. serum do masażu, dopiero po nim, a nawet po wyprostowaniu (jest to konieczne) żelazkiem, możesz ocenić jakość włosów.
Zacytować
Lysenola napisała: Cześć. Kupiony do testowania laminowania na gorąco Constant Delight:
myte włosy specjalne. szampon, nakładany grzebieniem na mokre włosy, niczego nie podgrzewał, dokładnie 7 minut, nie pocierał (ogólnie, jak w technologii), odstawał czas, zmywał i. włosy są jak PACLE. Suchy suchy. Powiedz mi, co może być przyczyną! istnieje podejrzenie, że podróbka, choć zabrali towary od przedstawicieli Constant.

Najwyraźniej nie wszystkie leki do tego rodzaju pracy zostały zakupione, są cztery: szampon, serum do masażu, bezpośrednio owinięte, jedwabne krople i, moim zdaniem, maska. Suche włosy, jeśli zrobione poprawnie, na pewno nie. Próbowałem na sobie: miesiąc nie mogłem włożyć loków, wyprostowanych w pół godziny.

Kupiliśmy cały kompleks, wszystko, czego potrzebujesz. Nakładano je za pomocą pędzla i grzebienia. Ale jeden wynik - suche włosy.

Miałem na myśli leżenie na żelazku (prostowanie). Zapomniałem powiedzieć, że po zabiegu nie można myć włosów przez 2-3 dni.

Zacytować
Lysenola napisał: Dzisiaj znowu tak zrobili, a wynikiem było ZERO!

WSZYSTKO TO JEST Fałszywe?!

Niedawno wziąłem to opakowanie na próbę, oczywiście próbujemy wszystkiego nowego na sobie. Efekt, który naprawdę mi się podobał - włosy są bardzo łatwe do dopasowania, połysk pojawia się ponownie i jedwabisty - zawsze chcę je dotykać przez cały czas.

Nawiasem mówiąc, nie można było wziąć całego kompleksu; dostawca ma do tej pory tylko opakowanie i jedwab. /dry.gif "style =" vertical-align: middle "emoid ="

Powiedz mi, kogo laminowanie CONSTANT DELITE? Podobał Ci się wynik? Czy przed zabiegiem muszę obciąć rozdwojone końcówki? I jak dbać o włosy po laminowaniu?

Czy warto spróbować??

Zacytować
The Barber Forum napisało: Powiedz mi, kto zrobił LAMINĘ STAŁĄ? Podobał Ci się wynik? Czy przed zabiegiem muszę obciąć rozdwojone końcówki? I jak dbać o włosy po laminowaniu?

Czy warto spróbować??
Zrobiłem. Prawdopodobnie lek stał się fałszywy, ponieważ nie rozumiałem, dlaczego jest gorący - wszystko było zimne na mojej głowie. Obserwuje się pewien efekt, trochę lepiej, włosy są mocniejsze i gładsze, ale wydawało mi się, że nie były warte tych pieniędzy (chyba że oczywiście wpadłem na podróbkę). Nic nie było naelektryzowane. Moje córki zrobiły zdrowe włosy - nie podobało mi się to, mówiłem, że moje włosy się pogorszyły.
Po nim jest maska ​​do opieki domowej - nic specjalnego.

[quote name = 'molotok14' date = '3.4.2011, 18:13' post = '131616']
Zrobiłem. Prawdopodobnie lek stał się fałszywy, ponieważ nie rozumiałem, dlaczego jest gorący - wszystko było zimne na mojej głowie. Obserwuje się pewien efekt, trochę lepiej, włosy są mocniejsze i gładsze, ale wydawało mi się, że nie były warte tych pieniędzy
[/ cytat

Jakie pieniądze? Jak długo obciążono Cię za procedurę? W zakupie leku jest dokładnie 300 p. jest na 300 ml., ilość jest ładna, lek jest więcej niż spełniający swoją wartość, a za takie pieniądze osobiście nie spodziewałem się od niego niczego specjalnego, ale podobało mi się i teraz mam wielu klientów na tę procedurę. Inną rzeczą jest, jeśli wziąłeś niesamowitą ilość i odpowiednio spodziewałeś się niesamowitego efektu. to tak, nie warto.

Laminacja Constant Delight do włosów (Włochy) 2 * 1000 ml

Uwaga dotycząca reklamy

Zestaw do laminowania składa się z dwóch etapów:

1. etap: gorący jedwabny opakowanie 1000 ml

2 krok: serum do masażu skóry głowy i włosów 1000 ml

Wynik jest widoczny natychmiast. Włosy wyglądają na zadbane, zdrowe, lśniące i elastyczne, struktura włosów jest wyrównana.

Laminowanie nadaje włosom widoczną objętość.

Laminowanie pomaga chronić włosy przed wpływami środowiska, a także przed gorącym powietrzem (suszarka do włosów i żelazko).

Po laminowaniu włosy stają się bardziej posłuszne i łatwiej się układają..

Efekt laminowania trwa od trzech do sześciu tygodni..

Laminowanie włosów jest uważane za zabieg premium..

Szczególnie polecany do włosów zniszczonych, suchych i łamliwych, a także włosów
wyczerpane zabarwienie i perm.

Cena za zestaw.

Możesz kupić produkt pod adresem:
Władywostok, ul. Fadeeva 1a, centrum handlowe „Nadieżda”, 3. piętro, pav.â19, sklep „Profi”
codziennie od 10.00 do 19.00

Gwarancja i polityka zwrotów

Wysyłka i płatność

  • Przesyłka na koszt własny - ulica Fadeeva 1a

Możesz kupić produkt pod adresem:
Władywostok, ul. Fadeeva 1a, centrum handlowe „Nadieżda”, 3. piętro, pav.â19, sklep „Profi”
codziennie od 10.00 do 19.00, płatność gotówką, przelew bankowy

Kto użył gotowego zestawu do laminowania włosów Constant Delight (Włochy). Napisz swoje opinie, proszę!

Oksana, nie bądź głupi! Jak przepisy babci bez aktywatorów, katalizatorów itp. Mogą być lepsze?
Jeśli masz zdrowe włosy, przynajmniej nałóż kefir, będą zdrowe!

Zestaw CD jest bardzo przydatny do włosów farbowanych, suchych, łamliwych itp.! Mimo, że nie jest to najtańsza cena, sprzedajemy je do 7-10 zestawów dziennie (!)
Włosy za nim zadbane, nasycone, jakby gęstsze!
W salonie procedura CD kosztuje od 900 do 2000 rubli, zestaw wystarcza na 10-15 razy

Bio-laminowanie włosów Constant Delight

Wielu moich klientów bardzo lubi procedurę bio-laminacji „owinięcia na gorąco” włosów przy użyciu profesjonalnej włoskiej linii do pielęgnacji włosów Constant Delight.
Pokaż pełne...

Rozumiem cię. włosy po zabiegu laminowania zyskują zdrowy i zadbany wygląd, stają się elastyczne i łatwe do układania.

Od 18 lipca do 31 lipca możesz przejść procedurę „Hot Silk Wrap” za jedyne 750 rubli za dowolną długość włosów w:

Dzielnica Awtozawodska, dzielnica 3A, ul. Frunze 14B - DC „Square”, wejście nr 2, piętro 1, salon kosmetyczny „Style”.

Możesz zapisać się na procedurę w mojej sieci LAN http://vk.com/tltvalentina i telefonicznie
8 (927) 788–78–85

  • Wszystkie wpisy
  • Wiadomości organizatora
  • Szukaj

Przypięty post Svetlana Hlyupina
Przypięty post Tatyana Kopnisheva
Bio-laminowanie włosów przypięty słupek Constant Delight

Drogie dziewczyny! Dla tych, którzy już rozpoczęli biolaminację włosów, nadszedł czas, aby znów zadowolić włosy i chronić je przed promieniowaniem UV.

I dla wszystkich innych przygotowałem kolejną kampanię dotyczącą bio-laminacji „owinięcia na gorąco” włosów przy użyciu profesjonalnej włoskiej linii do pielęgnacji włosów Constant Delight.
Pokaż pełne...

Od 18 lipca do 31 lipca możesz przejść procedurę „Hot Silk Wrap” za jedyne 750 rubli za każdą długość włosów.

Dzielnica Awtozawodska, dzielnica 3A, ul. Frunze 14B - DC „Square”, wejście nr 2, piętro 1, salon kosmetyczny „Style”.

Możesz zapisać się na procedurę w mojej sieci LAN http://vk.com/tltvalentina i telefonicznie 8 (927) 788-78-85

Bio-laminowanie włosów przypięty słupek Constant Delight
Bio-laminowanie włosów przypięty słupek Constant Delight
GŁÓWNY STYLISTA

CO TO JEST BIOLAMINACJA WŁOSÓW I JAK TO DZIAŁA?

Działa to na tej samej zasadzie co laminowanie papieru. Włosy są pokryte folią ochronną o specjalnej kompozycji. W przeciwieństwie do konwencjonalnych farb, środki utleniające nie są stosowane w kompozycjach, ale są białka (pszenica, soja) i inne składniki odżywcze.
Pokaż pełne...

Kompozycja tworzy cienki film na włosach, który skleja i wyrównuje łuski włosów, przywracając porowatą strukturę. Czasami przed laminowaniem zaleca się wykonywanie zabiegów medycznych - przywracanie masek, stosowanie odżywczych olejków. Następnie, po zabiegu, składniki odżywcze uzyskane przez włosy zostają „zamknięte” wewnątrz włosów, co przedłuża ich korzystny efekt.

JAKIE ZALETY MA BIOLAMINACJA WŁOSÓW?

Po pierwsze, kokon, który powstaje dzięki wykorzystaniu funduszy, ściśle otula całe włosy. Uszczelnia wszystkie nierówności i przebarwienia, a także dodaje gładkości nawet mocno obcinanym włosom i wizualnie zwiększa ich objętość..

Po drugie, biolaminacja włosów znacznie zwiększa ich elastyczność, co ułatwia stylizację i pozwala zaoszczędzić na zakupie środków, które pozwalają osiągnąć niesamowity połysk, idealną gładkość i dodatkową objętość. Warto zauważyć, że powłoka każdego włosa, która powstaje dzięki zastosowaniu tej nowoczesnej procedury, przez długi czas „zapamiętuje” kształt nadany mu przez suszarkę do włosów lub lokówkę. Oczywiście ta funkcja włosów potraktowanych specjalną kompozycją pozwala obniżyć koszty zakupu środków utrwalających, jednocześnie umożliwiając tworzenie różnych fryzur z dowolnej fryzury.

Po trzecie, biolaminacja zachowuje kolor farbowanych włosów przez długi czas, dlatego korzystając z tej usługi można lekko „odłożyć” ponowne farbowanie, ponieważ kolor włosów zaczyna się zmywać dopiero po zniknięciu ochrony wynikającej ze specjalnego płaszcza pokrywającego włosy.

Po czwarte, dziś możliwe jest zarówno bezbarwne biolaminowanie włosów, jak i kolor. Duża liczba różnych odcieni pozwala na zrobienie włosów farbujących.

Po piąte, biolaminacja wykonywana przez profesjonalnego rzemieślnika jest bezpieczną procedurą. Wszystkie składniki pochodzenia roślinnego, które są częścią specjalnego narzędzia, dodatkowo odżywiają włosy, a jednocześnie mają dużą odporność. Produkt pozostały na włosach zaczyna się zmywać około miesiąc po zabiegu. Jednocześnie procedurę biolaminacji można powtórzyć niemal w dowolnym momencie, ponieważ przesycenie specjalnym składem jest po prostu niemożliwe.

Biolaminacja włosów od Constant Delight to jeden z najlepszych sposobów nowej generacji, pozwalający nadać każdemu włosowi zachwycający wygląd. Jednocześnie fryzury wykonane z takich włosów pozwalają całkowicie zmienić swój wizerunek, nadając mu wyjątkowy urok.

Ciągłe rozwarstwianie recenzji laminowania

Zgadzam się. Nic specjalnego, ale stosunek ceny do jakości (szczególnie biorąc pod uwagę cenę hurtową) jest prawie całkowicie zadowalający. Czy polecasz szampon do głębokiego oczyszczania? Od czasu do czasu napotykam recenzje, że niektóre są tak energiczne, że zmywają nie tylko silikony i brud, ale także same włosy))))

To wspaniałe, że możesz sobie poradzić bez przerw. Pocieszam się nadzieją, że długotrwałe użytkowanie nie pozwoli, aby moje włosy zaczęły puchnąć i ciąć dalej - istnieje szansa na uratowanie warkocza.

Laminowanie

Poczuj dotyk jedwabiu na swoich włosach!

Laminowanie włosów jest obecnie jedną z najbardziej popularnych procedur dla nowoczesnych kobiet mody nie tylko w profesjonalnych salonach kosmetycznych, ale także w domu. Laminacja włosów z jedwabiu Constant Delight to gorący jedwabny zabieg - intensywna odbudowa włosów, która ma właściwości lecznicze i estetyczne.

Procedura jest bardzo prosta i wygodna, nawet dla początkujących, skuteczna i nie wymaga dużo czasu. Dzięki zdolności naturalnego jedwabiu do doskonałego zatrzymywania wilgoci siedem razy bardziej niż w jakikolwiek inny sposób, włosy po owinięciu na gorąco jedwabiem otrzymują niezbędną wilgoć, wygładzają i zamykają najmniejsze nierówności i łuski, otaczając każde włosy jedwabiem, nabierając blasku i połysku. Właśnie dlatego jedwab stał się głównym aktywnym składnikiem linii dla włosów osłabionych i zniszczonych..

1. Przygotowanie włosów (szampon SPA z jedwabiem do włosów zniszczonych i słabych). Dokładnie umyj włosy szamponem SPA, usuń nadmiar wilgoci ręcznikiem.

2. Faza gorąca (owinięcie na gorąco jedwabiem dla włosów zniszczonych i słabych - laminowanie włosów). Nałóż kompozycję gorącego owinięcia na pasma, odchodząc od nasady włosów o 2 cm Uwaga: pracuj w rękawiczkach! Pozostaw na 7-10 minut. Na koniec dobrze spłucz, ściśnij ręcznikiem, usuwając nadmiar wilgoci. Jeśli dostanie się na skórę, może pojawić się podrażnienie - spłukać ciepłą wodą, po 10-15 minutach zniknie.

3. Faza zimna (serum SPA do masażu skóry głowy i włosów ekstraktem z magnolii - okład zimny). Ruchy masażu od skroni do tyłu głowy muszą wcierać serum w skórę głowy i na całej długości włosów. Czas ekspozycji - 7 minut, a następnie spłukać.

4. Ostatni etap (kropelki jedwabiu). Przetrzyj między palcami 2-3 krople jedwabiu, nałóż na mokre końce włosów. Nie spłukiwać! Wysuszyć bez produktów do stylizacji! Jeśli to możliwe, nie myj przez 2 dni i nie farbuj włosów - przez 5 dni.

5. Pielęgnacja domowa (maska ​​SPA z jedwabiem dla zachowania efektu owijania). W domu, aby wesprzeć efekt laminowania, konieczne jest użycie maski SPA. Po umyciu szamponem nałóż jako odżywkę do włosów, równomiernie rozprowadzając po włosach przez 5 minut. Wystarczająco 1-2 razy w tygodniu.

Laminowanie z Constants Delight zaleca się wykonywać 1 raz w ciągu 1-1,5 miesiąca. Częściej nie ma to sensu, ponieważ zabieg nie ma skumulowanego efektu, a jedynie opiekę podtrzymującą przy użyciu maski Spa z jedwabiem i jedwabnymi kroplami.

Różnorodne urządzenia do stylizacji włosów

Laminowanie lub prostowanie włosów keratynowych: różnica